+ sztori levelek lesi werk képek okosságok link stáb pletyi toplista ?  

ADÁS: MINDEN SZOMBATON 10:40 M1 - ISMÉTLÉS: VASÁRNAP 19:00 M2

SZÉKELY CSILLA - DÓRA

 

       
             
         

Született: titkos

Csillagjegye: BAK
Kedvenc könyv: VAs Albert: Funtinelli boszorkány
Kedvenc zene: Norah Jones
Kedvenc szín: pasztell kék, drapp, tojáshéj
kedvenc étel: fekete erdõ torta
Kedvenc film: Minden végzet nehéz
Kedvenc színész: Brad Pitt, Jack Nickolson

Kedvenc színésznõ: Kiss Manyi, Ruttkay Éva

 

           
   
     

 

Székely Csillának hívnak. Szatmárnémetiben születtem iskoláimat a Kölcsey Ferenc Kollégiumban végeztem. Érettségi után, Miskolcon Újságíró-szociológia szakra jelentkeztem, majd az elso sikeres miskolci évem, után felvettek a békéscsabai Jókaj Színházban muködo színi iskola Színész képzo szakára Karczag Ferenc tanár Úr osztályába. (Az újságírást párhuzamosan tanultam, amíg lehetett. Jelenleg, diplomavédés elott állok.) Színházi tanulmányaimat negyedév végén
Carlo Goldoni: A chioggiai csetepaté címu vígjátékával zártam.
A színház mellett folyamatosan szerveztem. Elsoként 2003-ban Koltai Róbert önnállóestet, majd 2004-ben a Világszám címu filmjének forgatását Szatmárnémetibe. Több mint 300 statiszta mindennapjait irányítottam, sok más ügyes-bajos dolog mellett és még színészként is jelen voltam a filmben. A forgatások után, a vizsgaeloadásom leszervezésébe kezdtem, szponzorkereséstol a teljes lebonyolításig; ezt befejezve pedig, már kezdodött is az újabb munka a már elkészült, Világszám címu film erdélyi premierjével.
Pesten szinkronban kezdtem dolgozni számos stúdiónál, mozifilmek szinkronizálásától kis sorozatokig, mesefilmekig, mint kezdo tömegszereplo. Számos modellügynökségnél is számon tartanak.
Dolgoztam és dolgozom különbözo felkérések alkalmával Szipál Martin Fotómuvésszel. Édesanyám fényképész, így sok mindent elleshettem a munkája során, ezért is szeret Martin dolgozni velem, mert ahogy mondja: „van türelmem a muvészethez, ami manapság kevés modellben van meg”. Türelem márpedig egy-egy fotó elkészítéséhez kell is! Ki kell várnom egy mosollyal, egy mimikával, azt a pillanatot, amit Martin a megfelelo, mondhatjuk „muvészinek” titulál. A filmezést szeretem a forgatagát, az embereket, akikkel dolgozhatom, de talán én vagyok túl szerencsés, hogy ilyen remek csapattal telhetnek el a hétköznapok ;).
Mindenesetre, ha ennek vége is lesz egyszer, remélem lesz rá lehetoségem, más esetleg nagy játékfilmekben is szerepelni. Persze a színházról sem mondanék le, és még ott van néhány kreatív dolog, ja és még azt sem említettem, meg még ott lenne a, ja és ….. ?

 

         
     

Az adásokat meg is nézheted az mtv honlapján.