JANUÁR

Az volt a jó, amikor a kölykök összefutottak csak úgy, hogy lássanak, meg persze egymást is, rájuk tört a nosztalgia és ez jól esett. Közben meg már felnőttek és gyereknevelési fortélyokról beszélgettek. ITT részletesen.

 FEBRUÁR

 Lucsok, jég, depresszió, utazás

Végre sikerült összerakni a VHS digitalizálás rendszert, és jöttel elő a múlt morzsái, furcsa időutazás.

A világ legrosszabb gyereke werkfilm1985
Sasi meg én

 MÁRCIUS

Aztán a március igazi tavaszi hónaphoz illően pezsegni kezdett. Megnyílt a Süsü40 kiállítás és Herpai András kurátor engem kért fel, hogy elmondjam a megnyitó beszédet. Ügyesen kisakkozta hogy Csukás és az én eredet mondám ne ütközzön. Az enyém nem csak az emlékezetre támaszkodik, hanem dokumentumok is igazolják. Van ez így.

 Dombóvári Gábor meghívott egy beszélgetésre a Hatoscsatorna Nagykörút c. műsorába Süsü 40+ kapcsán
Felvétel után elkapott Szalay Zsolt Ruttkai és azon melegében leegyeztetett egy reggelire Paor Lillával a Hatoscsatorna egy másik műsorába.
Lillával már áttekintettük munkás éveimet. Jól esett, hogy kiolvasta a honlapomat, blogjaimat… Somhegyi Béla jóbarát elképzelte (burleszk fantáziájú rendező) milyen lenne, ha tényleg reggelizünk beszélgetés közben. Vicces, és igaza van, ha már reggeli …
Még ez is március és ez is jól esett. A Békéscsabai Napsugár Bábszínház,  ahova ilyenkor drámaíró versenyre szoktam menni, de idén nem tudtam, küldött egy csokor fényképet, integetőset, jelezve, hogy hiányzom.

ÁPRILIS

Nem volt születésnapozás, nem is kell az mindig.  Hogy mégis volt, az köszönhető Kristóf  barátomnak, aki igazi lovag, hozott csodás csokrot és finom macaronokat. Köszi.
MALY ROBI
Elkezdtem a Süsü emlékgyűjtő videókat forgatni. Régi kollégák, örömmel beszéltek az élményeikről. És elkezdtük csinálni  a Süsü új hiteles honlapját. 
http://susuasarkany.eu/

MÁJUS

Újra hatos, most régi tévésekkel a régi tévéről beszélgettünk. Itt a részletek. 
DI POL jOLANDA
És továbbra is Süsü emlékgyűjtő

és meghalt Kovács Kati

JÚNIUS.

Forgatás Katkics Ilikével nem Süsü kapcsán, hanem a Volt egyszer egy gyerektelevízióról. Pedig ekkor még nem is volt az ilyen című felkérés

és meghalt Galambos Karcsi

JÚLIUS

Fantasztikus, szép meleg nyár van. Sokat vagyok Siófokon, találkoztunk egyik nagyon kedves gimnáziumi iskolatársammal, majd 50 év után. Mindig fontos volt nekem, de igazán még csak barátok se voltunk, csak tudtuk, hogy lehetnénk. Ez a nyár aztán bebizonyította, hogy tényleg.

AUGUSZTUS

A rokonok és barátok – már akik tudták – odaadóan segítettek és kösz mindenkinek.

Lábadozok.

És meghalt a Székhelyi Jóska

És meghalt a Kelemen Bandi

SZEPTEMBER

És meghalt a Magda dadus

Egy kedves barátnőm rámszólt, hogy a blogom már tiszta krematórium, írjak már valami értelmeset is

OKTÓBER

Bábfesztivál Kecskeméten, Üdítő, felszabadító, minőségi, utána montírozni is jó volt. A  bábszínházak a  csúcson vannak, érzékenyebbek és izgalmasabbak tartalmilag és formailag is akármelyik „nagy” színháznál.

És meghalt Abonyi Tóni,

NOVEMBER

Újabb meghívás a Hatoscsatornába, ezúttal a
gyerekjogokról beszélgetünk B. Király Györgyivel

DECEMBER

Eleven emlékmű – Volt egyszer egy gyerektelevízió c. előadásra kért fel Trencsényi Laci, izgalmas feladat volt átgondolni, hogy is volt, A rádió gyerekműsorairól már megjelent egy könyv, akkor a tévéről i s kell!
Meg kell csinálni, akárhogy is!

Lesz jövőre mivel foglalkozni és különben is a Jupiter megint jól áll a kosnak úgyhogy hajrá!