Szereposztás
1 - 4

Az első dramatikus sorozat, amit az év közben megspórolt pénzből hoztunk ki. Nem is volt olyan nehéz kiharcolni, hogy legyen. A gyártásvezető /Szántó Gábor/ ügyessége is benne volt, meg nem utolsó sorban a producerek /Várkonyi Gábor, Elek Ottó /mert ez abban a bizonyos szabad két évben készült, amikor még a produkció volt a fontos és produceri irodákhoz tartoztak a műsorok, központilag csak 1 főnökünk volt /Dömölky János - kíváló rendező, aki főnökként is alkotó művészként gondolkodott!/ így lehetett logikus dolgokat csinálni.

Maga a műsor adta az alapötletet, belekerültek a való élet dolgai - Dózsa Gergő megjelenése, az emiatti féltékenykedés... Korom megírta a zenéket - ahogy a filmben is, persze egyátalán nem olyanokat, amiket a forgatókönyv kivánt, hanem amilyeneket kedve vot irni.

Jó volt csinálni.

A történet kommersz szerelmi sztori, de akkor 1991 -ben pont erre volt szükség, mert ebből volt nagy hiány, sok évtizedes hiány. Érzések, lányok, fiúk, féltékenység, intrika, zene, szerelem, sok szerelem ... s mindez a poétikus 13 éves korban.

Néha vetítik a tévében is, és ha már a rajongók feltették a you tubera, hát ide is beteszem.

 
A válogatás

 

Georgina

 

Mi volt a bulin?

 
Valami szerelem féle

ha valaki tud jobb minőségü változatot, szóljon a blog oldalunkon http://kolyoki.blogspot.hu/, vagy a Kölyökidő facebook oldalán